.

Roetfilter reinigen door Roetfilter-Cleaning.com

 

.

Roetfilter laten reinigen door Roetfilter-Cleaning.com?

.

Brandt het roetfilterlampje in het dashboard van uw auto? Grote kans dat uw roetfilter dan verstopt of vol is. Wanneer dit het geval is, kunnen wij het roetfilter reinigen voor een scherpe lage prijs. Een roetfilter reinigen is hét alternatief voor een roetfilter vervangen en scheelt u een hoop geld!

.

Wat is een roetfilter?

.

Uw diesel partikel filter laten schoonmaken bij u in de buurt? Goedkoop, snel en makkelijk bij Roetfilter-Cleaning.com!

 

.

Bij de verbranding van diesel komen kleine deeltjes roet vrij. Om de uitlaatgassen te laten voldoen aan de Europese emissie-eisen hebben auto’s met dieselmotor een dieselpartikel filter (DPF), beter bekend als een roetfilter.

Het roetfilter zit in het uitlaatsysteem van de auto en vangt de roetdeeltjes op terwijl de uitlaatgassen erdoorheen stromen. Wanneer u alleen maar korte afstanden rijdt, komt de motor niet op bedrijfstemperatuur. Het roetfilter wordt dan niet warm genoeg, waardoor de verbranding niet optimaal is. Het roetfilter zal in dat geval eerder verstopt raken!

.

Wanneer moet u het roetfilter reinigen?

.

Behalve de melding op het dashboard is een verstopt roetfilter ook te herkennen aan:

  • hoger brandstofverbruik
  • het op hol slaan van de motor
  • vermogensvlies
  • inhouden en stotteren

.

Autofabrikanten adviseren daarom om het roetfilter tussen de 130.000 en 200.000 kilometer te vervangen, maar dit is niet goedkoop. Een alternatief voor het vervangen van het roetfilter is het roetfilter te laten reinigen door een specialist.

Gelukkig heeft Roetfilter-Cleaning.com deze kennis en het specialisme in huis en staan we graag voor u klaar!

.

Hoe werkt een roetfilter reinigen?

Verschillende manieren om uw roetfilter te laten reinigen bij Roetfilter-Cleaning.com

 

Bij Roetfilter-Cleaning.com zijn er drie manieren om uw roetfilter te laten reinigen. Zo kunt u bij ons een afspraak maken om het roetfilter af te leveren. Wij reinigen uw roetfilter, terwijl u wacht onder genot van een kopje koffie! Het roetfilter opsturen, is uiteraard ook een mogelijkheid bij Roetfilter-Cleaning.com!

.

Meld uw roetfilter aan, stuur het roetfilter op en krijg binnen enkele werkdagen een professioneel gereinigd roetfilter terug. Bent u niet technisch en wilt u het (de)monteren van het roetfilter liever uitbesteden? Vraag dan direct online een offerte aan voor uw voertuig. Een roetfilter reinigen is nog nooit zó eenvoudig geweest!

 

.


.

Roetfilter reinigen – hét alternatief voor uw roetfilter vervangen.

.

Laat Roetfilter-Cleaning.com uw roetfilter reinigen! Bij ons is roetfilter reiniging beschikbaar voor ieder merk en model.

Denk hierbij aan AudiBMWVolkswagenFiatOpelPeugeotVolvo en nog veel meer.

.

Vraag direct online een roetfilter reiniging aan!

REINIGING AANVRAGEN

Roetfilter reiniging door Roetfilter-Cleaning.com

Een roetfilter reinigen is hét alternatief voor een roetfilter vervangen en scheelt u een hoop geld!

Bij de verbranding van diesel komen kleine deeltjes roet vrij. Om de uitlaatgassen te laten voldoen aan de Europese emissie-eisen hebben auto’s met dieselmotor een dieselpartikel filter (DPF), beter bekend als een roetfilter. Het roetfilter zit in het uitlaatsysteem van de auto en vangt de roetdeeltjes op terwijl de uitlaatgassen erdoorheen stromen. Wanneer u alleen maar korte afstanden rijdt, komt de motor niet op bedrijfstemperatuur. Het roetfilter wordt dan niet warm genoeg, waardoor de verbranding niet optimaal is. Het roetfilter zal in dat geval eerder verstopt raken!

Behalve de melding op het dashboard is een verstopt roetfilter ook te herkennen aan: hoger brandstofverbruik het op hol slaan van de motor vermogensvlies inhouden en stotteren Autofabrikanten adviseren daarom om het roetfilter tussen de 130.000 en 200.000 kilometer te vervangen, maar dit is niet goedkoop. Een alternatief voor het vervangen van het roetfilter is het roetfilter te laten reinigen door een specialist. Gelukkig heeft Roetfilter-Cleaning.com deze kennis en het specialisme in huis en staan we graag voor u klaar!

Bij Roetfilter-Cleaning.com zijn er drie manieren om uw roetfilter te laten reinigen. Zo kunt u bij ons een afspraak maken om het roetfilter af te leveren. Wij reinigen uw roetfilter, terwijl u wacht onder genot van een kopje koffie! Het roetfilter opsturen, is uiteraard ook een mogelijkheid bij Roetfilter-Cleaning.com! Meld uw roetfilter aan, stuur het roetfilter op en krijg binnen enkele werkdagen een professioneel gereinigd roetfilter terug. Bent u niet technisch en wilt u het (de)monteren van het roetfilter liever uitbesteden? Vraag dan direct online een offerte aan voor uw voertuig. Een roetfilter reinigen is nog nooit zó eenvoudig geweest!

Roetfilter-Cleaning is onderdeel van autobedrijf CarFix T&S. Met de komst van de reinigingsmachine voor roetfilters heeft CarFix zijn assortiment aan diensten uitgebreid om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bezoek Roetfilter-Cleaning.com
Carfix teamleden
6+ + Carfix teamleden
aantal occassions
30+ + aantal occassions
online websites
5 + online websites
Service & diensten
100+ + Service & diensten

Onderhoud roetfilter reinigen leaseauto

Als het aankomt op zakelijk rijden wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden bij het onderhoud van uw roetfilter aan uw auto.

Nieuwe auto's
70%
Lease auto's
50%
Exclusieve auto's
60%
Zakelijke auto's
90%
Als het aankomt op zakelijk rijden wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden bij het onderhoud aan uw auto. Bij ons profiteert u van goede en snelle service, haal en breng mogelijkheid en eventueel vervangend vervoer. Bent u een zzp’er met bedrijfsauto of heeft u een onderneming met een wagenpark, u kunt ten alle tijden bij ons terecht.
Wij zijn als CarFix T&S aangesloten bij het landelijke netwerk van LeaseProf. LeaseProf is een organisatie die opgebouwd is uit universele autobedrijven die leaseauto’s onderhouden in opdracht van de leasemaatschappijen.
Om aangesloten te zijn bij LeaseProf is het van belang dat een autobedrijf over gekwalificeerde medewerkers beschikt met up-to-date kennis. Dit is bij ons zeker van het geval, ons personeel beschikt over de juiste diploma’s en wordt bijgeschoold om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken binnen de automotive sector, dit geldt voor alle merken en type auto’s.
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, hierdoor blijft de fabrieksgarantie behouden. Door op deze manier te werken is de veiligheid van u en uw auto het beste te garanderen.

Het Carfix Tiel Team

“Zeer aardige medewerkers die denken in oplossingen. Een werkplaats met de nieuwste apparatuur.

Hier kun je met een gerust gevoel je auto achterlaten.”

Bel ons Carfix Tiel

Carfix Tiel rutrum ante tempus mauris facilisi, leo faucibus ac, egestas diamlorem malesuada, vitae mauris.