Over Carfix Tiel

Eerlijk = Eerlijk garantie

Waarom kiest u CarFix T&S?

Eerlijk = Eerlijk garantie

Eerlijk = Eerlijk garantie

Wij staan voor eerlijkheid en transparantie. Bij ons krijgt u 2 jaar garantie op vervangen onderdelen en op de arbeid. Wij vinden het belangrijk om u als klant goed te informeren.

Ervaren monteurs

Ervaren monteurs

Onze monteurs zijn gecertificeerd met de juiste diploma’s en worden continu bijgeschoold om mee te gaan met de huidige technologische ontwikkelingen.

Ambitieus

Ambitieus

We zijn een jong en dynamisch bedrijf wat streeft naar continuïteit en groei. Dit willen wij realiseren door te investeren in de lange termijn relatie met onze klanten.

Het Team

Het Team

“Zeer aardige medewerkers die denken in oplossingen. Een werkplaats met de nieuwste apparatuur. Hier kun je met een gerust gevoel je auto achterlaten. Toppers!”

Kwaliteit & Garantie

Kwaliteit & Garantie

Wij begrijpen dat autobezitters op zoek zijn naar een betrouwbare professional voor hun auto. Klanten kunnen terecht voor de koop van nieuwe of gebruikte auto’s.

AUTOBEDRIJF CARFIX TIEL

Hart van het bedrijf

Hetgeen waar CarFix mee opgebouwd is, is de werkplaats. Wij zijn dan ook bijzonder gespecialiseerd door de enorme kennis en ook ervaring met vele merken.

Al ons personeel is gecertificeerd met de juiste diploma’s en wordt bijgeschoold om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de autowereld.

.

Eerlijk = Eerlijk werkplaatsgarantie

Wanneer er iets met uw auto aan de hand is dan wilt u zo snel mogelijk en zo goed mogelijk geholpen worden, dat is waar

.wij voor staan met onze eerlijk = eerlijk werkplaatsgarantie.

Kwaliteit en goede service is waar wij elke dag ons uiterste best voor doen. Elke regel in de factuur is bij ons transparant.

.Als uw auto bij ons in de werkplaats is voor wat dan ook, zullen wij altijd voordat er kosten gemaakt worden met u overleggen wat uw wensen zijn.

Zo zal u altijd weten wat de reparatie kost, en komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan bij het ophalen van uw auto.

.

Een onderdeel wat vervangen is, wordt eventueel bewaard om te laten zien waar de kosten vandaan komen.

U mag indien gewenst ook altijd onder begeleiding meekijken in de werkplaats tijdens de reparatie van uw auto.

.

Aangesloten bij de CarProf werkplaatsformule

Wij zijn aangesloten bij de landelijke werkplaats-formule van CarProf, dit houdt in dat wij aan

.hoogwaardige kwaliteitseisen voldoen en uitsluitend met gecertificeerd personeel werken.

Onderhoud wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen die de fabrikant voor uw auto opgeeft, hierdoor wordt ook

.de fabrieksgarantie op uw auto behouden.

.

Onderdelen zijn van A-merken en originele kwaliteit, deze worden gemonteerd met hoogwaardig kwaliteit gereedschap.

U heeft altijd 24 maanden garantie op een vervangen onderdeel en reparatie. Dit om de juiste zorg voor uw auto te kunnen garanderen.

.

De voordelen van CarProf zijn dan ook:

– Garage voor alle merken
– 24 maanden garantie
– Onderhoud volgens het boekje
– Afspraak is afspraak
– Originele A-merk onderdelen
– Zichtbaar beter
.

Erkend specialist BMW en Mini

Als bedrijf zijn wij aangesloten bij de BMW-group. Dit betekent dat wij direct toegang hebben tot originele onderdelen vanuit de BMW fabriek.

Wij beschikken over de originele test en diagnose-apparatuur die ze ook bij dealer bedrijven gebruiken.
.
.
Zo kunnen wij de auto’s van de merken BMW en Mini van optimale service voorzien.
.
Doordat wij hierbij aangesloten zijn kunnen wij digitaal de serviceboekjes invullen en
.
met speciale apparatuur kunnen wij de servicerapporten in uw auto laden.
.
.
Volvo is een merk waar wij o.a. ook zeer gespecialiseerd in zijn. Sander, een van de eigenaren van CarFix T&S is, heeft
.
twaalf jaar lang in de werkplaats bij Volvo gewerkt en heeft zo op elke mogelijke manier ervaring opgedaan met het sleutelen aan Volvo’s.
.
Nog steeds hebben wij veel Volvo-rijders als klant en zo zien wij ook de nieuwste modellen veelvuldig voorbij komen.

Onder andere onze specialiteiten:

Bent u benieuwd wat wij voor uw auto kunnen betekenen?

U kunt bij Carfix Tiel terecht voor vrijwel alle automerken!!

CARFIX OCCASIONS
<div class="title">CARFIX OCCASIONS</div>
Tientallen occasions op voorraad in Tiel

AUTOBEDRIJF CARFIX TIEL

.Onderhoud van uw leaseauto 

Als het aankomt op zakelijk rijden wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden bij het onderhoud aan uw auto.

.Bij ons profiteert u van goede en snelle service, haal en breng mogelijkheid en eventueel vervangend vervoer.

Bent u een zzp’er met bedrijfsauto of heeft u een onderneming met een wagenpark, u kunt ten alle tijden bij ons terecht.

.

LeaseProf Service Center

Wij zijn als CarFix T&S aangesloten bij het landelijke netwerk van LeaseProf. LeaseProf is een organisatie die opgebouwd is uit universele autobedrijven die leaseauto’s onderhouden in opdracht van de leasemaatschappijen. Om aangesloten te zijn bij LeaseProf is het van belang dat een autobedrijf over gekwalificeerde medewerkers beschikt met up-to-date kennis.

.

Dit is bij ons zeker van het geval, ons personeel beschikt over de juiste diploma’s en wordt bijgeschoold om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken binnen de automotive sector, dit geldt voor alle merken en type auto’s.

.Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, hierdoor blijft de fabrieksgarantie behouden. Door op deze manier te werken is de veiligheid van u en uw auto het beste te garanderen.

Bent u benieuwd wat wij voor uw auto kunnen betekenen?

U kunt bij Carfix Tiel terecht voor aircoservice

Een goed functionerende airco is een van de zaken die het rijden in uw auto aangenaam en comfortabel maakt.

Points
Points
Texa Konfort 780 R airco service machine

Texa Konfort 780 R airco service machine

In de zomer is het heerlijk om in een gekoelde auto rond te kunnen rijden, ’s winters is het veiliger om een goed functionerende airco te hebben, omdat hiermee beslagen ramen worden tegengegaan.

Om een airco goed te laten functioneren is het verstandig om met regelmaat een aircocheck uit te laten voeren. Wanneer er middels een aircocheck wordt geconstateerd dat er service nodig is aan uw aircosysteem, dan kan dit bij ons worden uitgevoerd.

In een aircosysteem zit koudemiddel, hiervan verliest het systeem zo’n 5-7% per jaar. Dit duidt op vermindering van de koelcapaciteit van het systeem, vermindering in smering en kans op schade aan de compressor. Wanneer een aircosysteem te lang geen servicebeurt krijgt kan dit resulteren in zeer kostbare reparaties. Dit wilt u natuurlijk niet, dus laat elk jaar uw airco nakijken om te bepalen of service noodzakelijk is.

Texa Konfort 780 R airco service machine

Bij CarFix T&S maken wij uitsluitend gebruik van A-merk kwaliteit gereedschappen en machines, dit geldt ook voor onze airco service machine. Texa apparatuur is van zeer hoogwaardige kwaliteit en wordt dan ook door veel dealerbedrijven gebruikt.

De Texa 780 R machine is geschikt voor verschillende typen koudemiddel, namelijk R134a en R1234YF. Afhankelijk van de leeftijd van uw voertuig en het type motor verschilt het soort koudemiddel wat vereist is voor uw aircosysteem. De machine is in staat om prestatiemetingen uit te voeren van het aircosysteem. Zo wordt duidelijk dat de airco goed functioneert, of dat er verdere service vereist is.

Wanneer er een aircoservice wordt uitgevoerd wordt ook de olie die in het systeem zit vervangen. Afhankelijk van het type auto wordt de juiste olie toegediend, dit is in gevallen van hybride/elektrische voertuigen, die dus ook een elektrisch aangedreven aircopomp hebben, vaak POE-olie en bij voertuigen met een mechanisch aangedreven aircopomp PAG-olie. Dit wordt gedaan om het systeem soepel en schoon te houden.